About

Olen 65 vuotias eläkeläinen.

Koulutukseltani olen tietoliikenne insinööri.

Sotilasarvoltani olen reservin yli-luutnantti.

Työurani olen tehnyt Oulun ammattikorkeakoulussa, entinen ”Teku”, vuodesta -83 lähtien, ensi alkuun laboratorioinsinöörinä ja sittemmin vetänyt ja osallistunut useisiin kansallisiin ja kansainvälisiin projekteihin. Työuraani on kuulunut myös useita jaksoja teollisuudessa kuten 4 vuotta kestänyt Nokia projekti, josta 3 vuotta Yhdysvalloissa ja 5 vuoden projekti Technopoliksen Innovation Mill hankkeessa, jossa synnytettiin Ouluunkin useita kymmeniä uusia yrityksiä.

Harrastan valokuvausta, liikuntaa eri muodoissa kuten golf ja kävely sekä osallistun aktiivisesti Oulun kokoomuksen toimintaan Oulun kunnallisjärjestössä sekä Pokkisen kokoomuksessa puheenjohtajana sekä muissa tehtävissä. Neljä vuotta olen toiminut Oulun opetuslautakunnan jäsenenä.

Rakkain ja aikaa vievin harrastukseni on apua tarvitsevien siilien hoito, jonka seurauksena hoidan ja vapautan takaisin luontoon alkukeväästä syksyyn kestävällä ajanjaksolla joka vuosi kolmisen kymmentä siiltä sekä horrostutan talven yli 5-6 siiltä, jotka keväällä sitten palaavat myös takaisin luontoon. Toimin myös valtakunnallisena siilineuvojana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *